Medlemsbrev december 2020

2020-12-20

Medlemsbrev december 2020

Bästa Mariarosens medlem!

År 2020 närmar sig sitt slut. Levnadsvillkoren har blivit ändrade under året pga Covid-19 pandemin som fortfarande härjar överallt i världen, även i Sverige. Det är tråkigt att alla gemensamma möten och sammankomster pga detta är inställda.
Vi måste t.o.m. ställa in vårt traditionsenliga julbord i år.

Det är vår förhoppning att vi ska komma igång igen och kunna arrangera olika aktiviteter 2021 som vanligt. Mer om detta kommer i nästa Medlemsbrev.

Under hösten har vår paraplyorganisation, GynCancerFörbundet jobbat med en del organisatoriska frågor. Man har b l a tagit fram ett förslag till nya, enklare och tydliga stadgar Tanken är att dessa ska godkännas vid ett Extra Riksmöte i december och sedan fastställas vid ett ordinarie Riksmöte under 2021. Vi bifogar stadgeförslaget i mailutskicket. Har du synpunkter och/eller förslag till ändringar kontakta Christina Liffner på 070-522 0905 eller c.liffner@bahnhof.se. Vill du som får Medlemsbrevet med post ta del av stadgarna, kontakta Christina.

I dessa svåra tider är det ofta välkommet att tänka på vackra saker.

Med dessa tankar av en okänd poet önskar vi dig och dina nära och kära styrka och hälsa, ta hand om varandra!

Världen behöver alla vackra saker som finns i naturen, i konsten, överallt.

Världen behöver varje fjäril och blomning, varje sång och ett lyssnande hjärta.

Världen behöver snöflingor, vit snö och vinterlandskap.

Världen behöver kloka och kärleksfulla tankar. Du och jag måste göra vårt bästa tillsammans för att göra världen till en vacker och underbar plats, som den var tänkt att vara.

God Jul och Gott Nytt År

Varma hälsningar

Önskar

Styrelsen Mariarosen

Information: GynCancerFörbundet har utvecklat en ny internet hemsida, från vilken vår förenings egna hemsida GCF Västmanland och Facebook kan nås.

Ta en titt. http://www.gyncancerforbundet.se

För ytterligare information, och kontakt: Hemsida: www.gcfmariarosen.se

Maija Parviainen (076-8766481), maija.parviainen@bredband.net

Willy Hermansson (070-7181413), tallbacken1@telia.com

Titta också gärna in på vår egen Facebook-sida då och då för färska nyheter om vad som händer: https://www.facebook.com/Gcf-Mariarosen-325246997625027/ .