Medlemsbrev februari 2020

2020-02-23

Bästa medlemmar!

Nu är det dags att plocka fram kalendern och boka in nya aktiviteter. Efter att 15 januari ha haft ett välbesökt extra årsmöte där vi tog ett första beslut om att ändra föreningens officiella namn till GynCancerFöreningen Västmanland och några andra ändringar av stadgarna så siktar vi framåt mot vårens aktiviteter. Här nedan finns en lista på det som nu är planerat. Mer information kommer senare. Vi hoppas att du som medlem vill delta på våra aktiviteter.

Några nyheter från GynCancerFörbundet (tidigare Gynsam) är att man håller på att starta upp en ny hemsida gemensam för förbundet och alla lokalföreningar.

En första provversion av den nya hemsidan finns nu på www.gyncancerforbundet.se

Vi kommer dock tills allt fungerar på den nya sidan ha kvar vår gamla hemsida på www.gcfmariarosen.se

Titta också gärna in på vår Facebooksida då och då för färska nyheter och om vad som händer: https://www.facebook.com/Gcf-Mariarosen-325246997625027/ 

 

Medlemsavgiften 

Påminnelse om att betala in för 2020, avgiften är oförändrad 150 kr/medlem och stödmedlem för år 2020.

Betala, om du inte redan gjort det, in till föreningens bankgiro 5124 – 0034 eller till Swish nr 123 633 54 26 (betalningsmottagare GCF Mariarosen i Västerås) så snart som möjligt.

Betalning kan också, om det är enklare för dig, ske kontant till Willy eller Maija i styrelsen Tack för att ni är med!!!

Årsmöte 2020-INSTÄLLT pga Corona viruset.

Ordinarie årsmöte blir tisdag 24 mars kl 18.00 i Åkarnas Hus, Västerås, se separat kallelse.

Som gäst och föreläsare efter årsmötesförhandlingarna kommer Lars Henning, gynekolog på Västerås sjukhus att föreläsa om ämnet gynekologisk cancer samt klimakteriet, hormoner. Anmälan om deltagande senast 19 mars så vi kan planera för kaffe/te och smörgås.