MEDLEMSBREV FEBRUARI 2021

2021-02-23

Bästa Mariarosens medlem!

Förra året ändrades livets spelregler totalt. Corona fick folk att stanna. För vissa fortsätter naturligtvis arbetet, men ändå har det hindrat oss alla att leva lika som förr.

Vi i styrelsen hoppas att ni, kära medlemmar, har varit friska och borta från corona. När allt kommer omkring, efter all träning och påminnelse från myndigheterna, vet vi hur man hanterar situationen. Vi hoppas att ni dock har hittat några saker själv som har gett glädje i livet under den här dystra situationen. Det är dock en liten tröst att våren snart kommer och ger alla möjligheten att lära känna naturen och se hur den vaknar upp från sitt viloläge.

Aktiviteter

Förra året kunde vi inte ha några aktiviteter och det här året tycks bli väldigt lika. Vi hoppas att kunna träffas och ha något roligt tillsammans när läget tillåter. Just nu kan inte styrelsen ge ut någon aktivitets schema men vi återkommer med det så fort vi kan.

GynCancerFörbundet erbjuder digitala föreläsningar  

25 februari: Nätverket mot gynekologisk cancer anordnar ett kostnadsfritt webbinarium med Martin Bergö med temat ”Myter och vetenskap om antioxidanter, kosttillskott och cancer”.

Länk till anmälan: https://simplesignup.se/event/176540-webbinarium-myter-och-vetenskap-om-antioxidanter-kosttillskott-och-cancer?fbclid=IwAR2796ftnQdvtgU_GVqsckYCIpD2ia3yMRmH4hsq8XO9hCst_kficoD89AU
17 mars: Föreläsning med Monika Björn ”Stark genom klimakteriet” Enbart en online-föreläsning. Pris 365 kr. Biljetterna bokas via Atikko http://www.atikko.se

5 maj: Föreläsning med Mia Lundin ”Kaos i kvinnohjärnan” på Elite Stadshotellet i Västerås. Pris 349 kr. OBS!: Föreläsningen blir av om corona-situationen så tillåter. Biljetterna bokas via Atikko http://www.atikko.se.

Aron Anderssons digitala föreläsning: Man kan se den kostnadsfritt på ((https://gyncancerforbundet.se/aron-andersson-forelaser-for-gyncancerforbundet/))

GynCancerFörbundet sponsrar biljettkostnaderna mot inlämnat kvitto!

Årsmöte

Styrelsen har sitt ansvar att skicka kallelsen till årsmötet som hålls enligt stadgarna före mars månads utgång. Förra året fick vi skjuta upp årsmötet och det samma händer nu igen. Vi tvingas skjuta upp årsmötet till ett senare tillfälle. Datumet kommer vi meddela till medlemmarna senare.

Allt beror på vad den Svenska Regeringen bestämmer. Vilka åtgärder ska vidtas för att behandla covid-19 samt vilka regler gäller för allmänna sammankomster. Folkhälsomyndigheten kommer därtill besluta om kompletterande smittskyddsregler.

Vänligen, Styrelsen


Information:
GynCancerFörbundet har internet hemsida, från vilken vår förenings egen hemsida GCF Västmanland och Facebook kan nås.Ta en titt. http://www.gyncancerforbundet.se

För ytterligare information, och kontakt: Hemsida: www.gcfmariarosen.se

Maija Parviainen (076-8766481), maija.parviainen@bredband.net

Willy Hermansson (070-7181413), tallbacken1@telia.com

Titta också gärna in på vår egen Facebook-sida då och då för färska nyheter om vad som händer: https://www.facebook.com/Gcf-Mariarosen-325246997625027/ .