Årsmötet 2017

2017-03-20

7 mars hade Mariarosen årsmöte i Åkarnas Hus, Hantverksrestaurangen. Det blev tyvärr stort manfall denna gång eftersom en snöstorm precis denna kväll drog fram över Västmanland.

Vi genomförde årsmötet ändå och 14 tappra hade lyckats ta sig dit för att rösta fram en styrelse och få litet träning med hjälp av Kerstins personliga tränare, Maria Karlbom Andersson.

Styrelsen ser ut som tidigare år – Kerstin ordförande, Anita sekreterare, Ulla kassör och Erika, Helena och Janita som ledamöter. Vi har ingen vice ordförande under 2017 så jag hoppas att någon som läser detta kan ställa upp nästa år och fylla den funktionen. Allt kan hända och om Kerstin inte kan arbeta som ordförande måste vi ha en vice.

Efter årsmötet fick alla stå upp och jobba med kroppen tillsammans med Maria och de flesta blev så nöjda att de vill att vi startar en träningsgrupp på Hässlö och det håller Maria och Kerstin på att ordna nu, så vi återkommer med datum för första träningen och självklart ordnar vi transport för alla som inte kan ta sig till Hässlö själva.

Närmast på programmet står nu de 2 dagarna på sjukhuset och vi hoppas förstås att någon/några av er kan ställa upp en timme eller två för att avlösa så att vi som står hela dagarna kan få litet rast och litet mat också.