Medlemsbrev

2015-05-31

Kära medlemmar!

 

Tiden går fort ibland och nu nalkas den ljuva sommartiden med stormsteg. Vi i styrelsen hoppas att ni haft en skön vår och att ni tyckt om våra aktiviteter. Ni får gärna komma med tips inför höstens träffar, vi vill att alla ska vara delaktiga i det vi gör.

 

Teaterbesöket i februari var lyckat och vi hoppas att Teater Västmanland även inför nästa säsong anordnar Soppluncher med bra teman och skådespelare eller att det blir en kvällsföreställning som vi kan gå på tillsammans.

 

Anita Eriksons föredrag på Skultuna Messingsbruk uppskattades av alla som deltog, det var intressant att få brukets historia presenterat på ett så bra och personligt sätt och känslan för det anrika bruket har nog ökat hos de som närvarade vid denna träff.

 

Vårruset blev litet för tuff för många i år, men 5 tappra kvinnor trotsade regnet och kylan och de hade också en picknick trots vädret. Bra jobbat tycker vi som inte klarade av att gå i regn och rusk! Vi skulle önska att fler ställde upp, det usla vädret till trots, är det en härlig känsla av samhörighet när vi går genom Västerås gator, ja för i vår grupp är det ingen som springer!

 

Avslutningen på Björnön blev också den en träff med få deltagare, endast 10 st. tog sig till Erika Lundgrens hus på Björnön, men vi hade en trevlig eftermiddag med massor av glada skratt, vi hade en tipstävling som vanns av Anita Erikson, grillen ville inte vara med denna regniga dag men stekt korv med bröd och med Erikas goda blåbärsmuffins till kaffet blev dagen ändå mycket lyckad.

 

Nu ser vi fram mot hösten, den enda aktivitet som vi hittills har beslutat om är en PUB-kväll på Bishops Arms, ja åtminstone ska vi börja där! Datum för denna aktivitet är 21 augusti och tiden är 18.00. Meddelande av anmälningsdag m.m. kommer i mitten av augusti.

 

ALLA ÄR VÄLKOMNA ATT DELTA!

 

Gcf Mariarosens styrelse önskar nu alla medlemmar en riktigt härlig och solig sommar så ses vi igen i augusti.